Logo ipsen_kleiner.jpg

Ipsen farmaceutica en BotulineConnect.nl

Ipsen Farmaceutica is een farmaceutisch bedrijf dat medicatie ontwikkelt voor verschillende therapeutische gebieden, zo ook op het gebied van dystonie, spasticiteit en overmatig zweten.

BotulineConnect.nl

Ter ondersteuning van de patiëntenzorg biedt Ipsen Farmaceutica, BotulineConnect.nl, een platform voor patiënten en de medische professie.

Patiënten

BotulineConnect.nl is  een website waar patiënten informatie over verschillende aandoeningen kunnen vinden in relatie tot botulinetoxine.

Medisch specialisten

Medisch specialisten kunnen zich voor nascholing inschrijven, medische literatuur aanvragen en door hun kennis te delen via het specialistenforum, de patiëntenzorg helpen verbeteren.

Registratie vereist voor medisch specialisten

Op deze website is een afgesloten deel alleen beschikbaar voor specialisten die zich hebben geregistreerd met hun BIG-registratienummer. Een BIG-registratienummer is voorbehouden aan zorgverleners.

Verder bouwen

Een website is nooit af. Mist u onderwerpen? Klopt er informatie niet? Laat het ons weten. Samen bouwen we door aan een inhoudelijk gedegen platform over botulinetoxine.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactbutton.

Met vriendelijke groet,

Het BotulineConnect-team